Scandinavian Ark Form & Design AB är ett Lundabaserat företag. Vi köper, säljer och hyr ut samtida designklassiker från Skandinavien. Besök gärna vår webbutik (shop) för att se vårt aktuella utbud av möbler och designföremål.

Försäljning

Vi säljer utvalda designmöbler och inredningsföremål secondhand, och handlar endast med originalobjekt! Se bilder på våra aktuella produkter i shop. Vid intresse för någon av våra produkter, klicka på bilden, då visas fler bilder av produkten samt produktinformation. Anmäl ditt intresse till oss genom att maila produktförfrågan, eller ring 076-3481809.

Vi kan hjälpa dig att hitta specifika objekt

Om du letar efter ett specifikt objekt och inte hittar det bland våra produkter, kontakta oss gärna så hjälper vi dig att finna det.

Sälj till oss

Om ni har skandinaviska designmöbler eller inredningsföremål som ni vill sälja till eller genom oss, kontakta oss gärna via mail eller telefon.

Uthyrning

Scandinavian ark erbjuder ett omfattande utbud av möbler, belysning och annan inredning till uthyrning för evenemang, utställningar, filmproduktioner, modevisningar, fotograferingar etc. Vi är specialiserade på samtida designklassiker från Skandinavien. Vi erbjuder en samling av högkvalitativa produkter som skapats av världsledande formgivare och arkitekter så som Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Philippe Starck, Ron Arad och Poul Henningsen m fl. Kontakta oss vid frågor kring detta.